dinsdag 10 februari 2015

Alweer 7 jaar....

Vandaag zijn man en ik 7 jaar samen! De tijd is echt heel snel gegaan en er is veel gebeurd!

Toen we elkaar ontmoetten... dit was met oud en nieuw, was ik vooral een enorm feestbeest. Ik ging elk weekend stappen en kende iedere dj, barman en uitsmijter bij naam *schaam* en flirtte er natuurlijk op los...

via via leerden man en ik elkaar kennen, we zaten zo'n beetje in hetzelfde vriendengroepje en slinks werd mij gevraagd of ik hem niet leuk vond? Nou.. natuurlijk niet! haha.... er werd mij verteld dat hij zeker niet op zoek was naar iemand en hem werd verteld dat ik nogal een feestbeest was en daardoor ook echt niet op zoek was en zo zagen we elkaar regelmatig, maar gebeurde er eigenlijk niks. Totdat ikzelf de stoute schoenen aantrok en vroeg (via de sms.... ik was een held op sokken!) of hij het niet leuk vond om samen een keer iets af te spreken ipv met de hele groep. Helaas kreeg ik geen antwoord (achteraf bleek dat hij die avond allang lag te slapen) dus de volgende dag kwam er toch nog antwoord en even later spraken we af.

Het was een hele gezellige avond, waarbij we veel praatten en het later en later werd. De avond  eindigde met een zoen en de dag daarna (10 Februari 2008) kregen we officieel verkering.

Ik was al snel geen feestbeest meer en na ongeveer 6 maanden gingen we samenwonen.

Inmiddels hebben we al veel beleefd samen! Up's en down's, vorig jaar een prachtige bruiloft en inmiddels zijn er (bijna) 3 kindjes, wie had dat ooit gedacht?! <3

Omdat ik inmiddels ruim 34 weken zwanger ben, mag ik eindelijk weer iets meer gaan doen, aangezien ze de bevalling vanaf 34 weken niet meer tegenhouden.... daarom besloten we dat we zondag gezellig met z'n drieën uit eten gingen, onze kleine man ging mee en het was erg gezellig! Vandaag heb ik een taartje geregeld voor na het eten, gewoon omdat dat leuk is... verder doen we geen cadeautjes, we hebben alles al wat dat betreft!

Ik hoop natuurlijk dat we nog heel lang samen blijven, want ik ben nog steeds verliefd en ik hou enorm veel van hem! Op naar de volgende 7 jaar!


Like Samen Besparen op facebook! *klik*


10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verhaal over hoe jullie elkaar hebben gevonden : )
  Gefeliciteerd met je mijlpaal en dat er nog maar heel veel jaren mogen bijkomen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met 7 jaar samenzijn!
  Een hele verandering doorgemaakt zo te lezen.
  En dan straks de twee dames er nog bij, alweer een hele verandering. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd!
  Ik ben telkens benieuwd of er al iets gaande is in je buik. Het wordt nu wel heel spannend. Geniet nog even lekker samen met z'n drieen voordat de bijzondere (en hectische) kraamtijd aanbreekt!

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het komt inderdaad wel erg dichtbij nu, ik ben inmiddels ruim 34 weken zwanger, dus het kan niet heel lang meer duren... aangezien ze, ook als ze niet vanzelf komen, wel wat weken eerder gehaald worden. We genieten inderdaad nog maar even met z'n drieën!

   Verwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd :D

  Het wordt nu wel spannend!! Als het straks opeens stil is op je blog weten we genoeg haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zo slim geweest om al wat extra dingen klaar te zetten, zodat ik een voorraadje blogs heb voor straks ;) Maar... ik denk ik het nieuws echt niet dagenlang voor me kan houden hoor! :)

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd samen. Fijn dat je weer iets meer mag ondernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen. Hartelijk gefeliciteerd, maak er een samen een mooie avond (en dag) van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd en geniet lekker verder van elkaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!
  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen