dinsdag 20 januari 2015

Kleine klusjes...

Nu de nesteldrang langzaamaan begint op te spelen, hebben we het er maar druk mee ;) Ik mag niet zoveel meer doen, dus voornamelijk man is van alles aan het regelen, erg fijn, want ik wil natuurlijk dat er zoveel mogelijk klaar is straks! ;)

Afgelopen weekend hebben we samen de vriezer ontdooit. Het was eindelijk gelukt om hem eens goed leeg te eten en aangezien we hier nog steeds geen sneeuw hebben gezien, wilden we daar ook niet op wachten. We gebruikten deze keer een blowertje, die we voor de open vriezer neerzette... dat was een idee van familie en dat was een topidee! Binnen een uur was al het ijs weg en de vriezer weer lekker schoon.
Maandagochtend ging man boodschappen doen, maar helaas waren er veel mooie aanbiedingen op (dat hebben we zo vaak in de supermarkt waar de aanbiedingen op zondag al gelden, echt waardeloos aangezien we nu echt een beetje aangewezen zijn op maandagochtend om boodschappen te doen) dus de vriezer is nog steeds erg leeg, nou ja, mijn ervaring is dat hij langzaamaan wel weer vol raakt. ;)

We hebben de laatste weken ook heel wat spullen op marktplaats gezet. Man maakt een foto en ik kan via de app op mijn telefoon alles het net opgooien, ideaal! We hebben alweer flink verkocht en zo'n extraatje is dan weer erg leuk, al doen we er gewoon boodschappen van ofzo, het is toch extra. Het enige dat niet verkocht wordt zijn de winterbanden van onze ingeruilde auto... waarschijnlijk omdat de winter niet echt zijn best doet dit jaar! Mocht iemand nog interesse hebben; tegen elk aannemelijk bod mogen ze weg! *mooie winterbanden*

Dat onze acties niet alleen geld opleveren, merken we deze week ook weer. 1 van de auto's krijgt een kleine beurt en man gaat nog naar de kapper. Volgende week mogen de katten nog even langs de dierenarts voor hun jaarlijkse prik, dan is dat ook allemaal maar weer gedaan.... Dan zijn we zo langzamerhand bijna, bijna, bijna klaar voor de meisjes, al verzin ik in de tussentijd vast wel weer iets ;)

Had jij veel last van nesteldrang tijdens je zwangerschap(pen)? Ik weet nog dat ik de vorige keer opeens alle stopcontacten ging poetsen :$ hahaha...

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

4 opmerkingen:

 1. Jaaa heel erg! Vl werd er helemaal gek van. Die vroeg of ik niet gewoon op mijn kont kon gaan zitten. hihi. Nee dat lukte niet alles moest perfect schoon zijn. Ik had bij de tweede mijn nesteldrang heel vroeg. Vl vond het allemaal overdreven. De datum voor de keizersnede stond immers, hij had er alleen nooit bij stil gestaan dat dat wel eens een paar weken eerder kon gaan beginnen. En dat gebeurde dus ook. Onze dame kwam 3 weken eerder. Was toch wel fijn dat de plinten nog even gesopt waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je diepvries weer schoon is. Mijn ervaring is dat die verrassend vies kunnen worden.

  Ik had ook altijd wel nesteldrang. Ook met het oog op de drukte na de bevalling.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij onze supermarkt kun je een tegoedbon krijgen als een aanbieding op is. Mag je het de week erna krijgen voor de aanbiedingsprijs. Moet je eens naar vragen, veel supermarkten doen het.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! Ik denk dat ik ook nesteldrang heb... Nee hoor, geintje, maar ook ik ben als een dolle bezig met opruimen enzo. En ook ik waag weer eens een poging op Marktplaats... Hopelijk verkoop je je banden snel!

  BeantwoordenVerwijderen