zaterdag 13 december 2014

Update en verrassingspakket

Ik lig inmiddels zo ongeveer een week op de bank en in bed, en ik moet eerlijk zeggen dat de dagen best wel snel gaan. Ik merk echt dat de harde buiken minder zijn en ik heb zelfs dagen gehad dat ik er geen 1 had! Op die dagen probeer ik ook wel iets meer te doen, zodat ik nog een beetje conditie overhou...

Donderdag heb ik nog een extra controle gehad bij de gyn en dat zag er prima uit, dus we gaan rustig zo door en hopen dat de dagen en weken lekker snel voorbij vliegen ;)

Man heeft vorig weekend ook gelijk onze kerstboom opgezet met onze kleine man, zodat ik ook nog een leuk uitzicht heb vanaf de bank... is het geen plaatje?! :)


Afgelopen week werden we ook verrast door een leuk pakket van mijn zus en zwager. Ze gaan binnenkort verhuizen en zijn alles aan het opruimen en uitzoeken. Er kwam al veel onze kant op, en nu wilden ze de eetbare dingen die ze op voorraad hadden nog kwijt. Ze logeren straks een aantal weken bij familie, dus ze wilden het niet bewaren..... Wij kregen een tas vol, van rijst tot koffie, echt heel veel, we waren best wel verrast over de hoeveelheid, wij gebruiken het graag, zo lief van ze!
Daarnaast was er een tweede tas met handdoeken, theedoeken, doekjes etc. Die willen ze allemaal nieuw kopen, dus die zijn ook onze kant opgekomen... nou, die gebruiken we ook wel! Echt ontzettend lief. Zus, als je meeleest, bedankt hoor lief zussie! :) 

10 opmerkingen:

 1. Dat is een hele grote, fijne verrassing van je zus. Scheelt je weer heel veel geld ook nog.
  En ik zie je kerstboom met gekleurde lichtjes, dit is voor het eerst dat ik dit bij iemand anders zie. Ze verklaren mij altijd voor gek, maar heb al jaren gekleurde lichtjes en hoop het nog jaren te doen ook. Staat veel gezelliger.
  Fijn dat de harde buiken minder worden, weet je in elk geval waar je het voor doet de rust nemen.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn ouders hadden/hebben ook altijd allerlei kleuren in de kerstboom, ik heb dat overgenomen, vind dat altijd veel leuker ;)

   Verwijderen
 2. Wat fijn om te horen dat het beter gaat. Blijf je rust vooral houden! En goed voor je meiden zorgen. Wat ontzettend lief van je zus dat je de producten hebt gekregen. Zelf hebben we voor de verhuizing de vriezer voorraad deels weg gegeven aan familie omdat we van 2 vriezers naar 1 zijn gegaan. We hebben 2 maanden heel veel uit de voorraad gegeten maar toch bleven er bepaalde producten liggen omdat we die niet meer eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om te lezen,dat je verplichte rust helpt.En wat fijn dat je voorraadkast weer gevuld is.Dat scheelt straks weer veel geloop naar de winkel en die tijd kan je fijn aan de kleintjes besteden.
  Fijn rustig weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn te lezen dat het goed gaat nu! Houden zo dan maar ;-)
  De kerstboom ziet er echt heel mooi uit ja, die gekleurde lichtjes vind ik altijd superleuk. Zelf hebben we gewone die maar niet kapot willen gaan...haha...

  Mooi dat jullie zoveel spullen kregen , dat is altijd fijn hè?

  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan hoop ik toch dat je lichtjes snel stuk gaan ;) kun je ook aan de kleurtjes :) :)

   Fijn weekend!

   Verwijderen
 5. Leuke verrassing!
  Krijg je ook heparine injecties om trombose te voorkomen nu je meer ligt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, die krijg ik niet. Het is de bedoeling dat ik wel meer doe op de dagen dat het goed gaat... En die zijn er nu gelukkig ook!
  Over een paar weken zijn de meest spannende weken voorbij en dan is het ook de bedoeling dat ik weer meer ga doen, we gaan het zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aha, al weer een week gewonnen. Wanneer ben je uitgeteld?
  Sterkte, en volhouden hè! Ik blijf je op afstand steunen.
  Groetjes, Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, weer ween week erbij! Dat voelt erg fijn.
   Ik ben uitgerekend op 21 maart, maar ga ervan uit dat ze eerder geboren worden, dat is eigenlijk altijd zo bij Tweelingen.
   Maar we gaan er wel voor om zover mogelijk te komen natuurlijk!

   Verwijderen