zondag 7 september 2014

Soms gebeuren er dingen….

Voor ons trouwen hadden we heel luxe een vakantie aangeboden gekregen van mijn schoonouders. We zouden met hun en onze kleine man weggaan afgelopen vrijdag en wij zouden dinsdag terug gaan, mijn schoonouders zouden tot vrijdag blijven.

Opgewekt reden we vrijdag weg, na een aantal uur rijden kwamen we op de plaats van bestemming. En toen gebeurde er dus iets wat je je bijna niet kunt bedenken. We kwamen in het gehuurde appartement en er stonden allemaal spullen van andere mensen. Snel werd er gebeld naar de eigenaar in Nederland, maar het bleek dat zij dachten dat we pas volgende week zouden komen! Er was dus iets fout gegaan met de reservering.

Omdat mijn schoonouders de bevestiging niet bij zich hadden, werd zo snel niet duidelijk wiens fout dit was geweest. Wat we wel wisten is dat we daar dus niet terecht konden. Dus daar sta je dan, eind van de middag, een paar uur van huis en geen idee waar we moesten overnachten.

We besloten om dan het weekend te blijven en gingen op zoek naar een hotel, na ruim 1,5 uur zoeken hadden we alleen een hotel voor 1 nacht gevonden, maar inmiddels was het zo laat dat dit wel de juiste oplossing was! S'avonds vonden we via internet een hotel voor de tweede nacht, dat was alleen weer een half uur verder rijden, maar ja, we wilden op zaterdag toch wat geplande dingen gaan doen!

Uiteindelijk hebben we dus enorm veel in de auto gezeten. Van het ene naar het andere hotel en vandaag rijden we weer naar huis.
Dit is wel even iets anders dan we ons voorgesteld hadden! Pfff… soms gebeuren er dingen…

1 opmerking:

  1. Wat ontzettend balen zeg!! Hopelijk komt het geplande uitje er wel nog een keer van!

    BeantwoordenVerwijderen