zaterdag 27 september 2014

Besparen via facebook?

Ik ben zelf al lange tijd lid van Facebook, vooral om contacten te onderhouden en mensen "van vroeger" nog eens te ontmoeten.

Sinds kort ben ik erachter gekomen dat er enorm veel bespaar groepen te vinden zijn! Als je lid bent geworden van zo'n groep kun je oneindig veel vragen stellen, er komen ook enorm veel tips en tricks van iedereen die een antwoord heeft voor jouw probleem. Zo kun je besparen en leren van elkaar.

Ik ben inmiddels lid van een aantal groepen en in een aantal groepen worden zelfs verschillende aanbiedingen van supermarkten geplaatst, waarna er enorm veel recept ideeën voorbij komen, zo kun je goedkoop en gezond eten.

Vroeger had je alleen de bespaarboekjes, inmiddels zijn de opties zoveel meer! Je kunt op internet duizenden tips vinden, je kunt de bespaar blogs volgen en dagelijks lezen en via dit soort groepen kun je elke minuut van de dag lezen over besparen en consuminderen…. misschien dat de economie daarom nog niet zo goed loopt ;) Besparen en consuminderen is hip! En geef ons allemaal eens ongelijk, waarom meer betalen als je het ook voor minder kunt krijgen? Als je dat geld lekker in je portemonnee kunt houden, of kunt sparen, of je hypotheek mee kunt aflossen zodat je niet tot je 67ste hoeft te werken (lekker puh!) en gewoon kunt stoppen of minderen met werken als je dat wilt? Of misschien wel iets kunt gaan doen waarmee je geld verdient maar waar je ook enorm gelukkig van wordt! De vrijheid en het geluksgevoel, stel het je eens voor! Ik zie echt alleen maar voordelen… ;)

Als je facebook hebt kijk dan vooral eens rond, er is echt, zonder liegen enorm veel leuks te vinden!
En als je dan toch online bent….. tromgeroffel…. Samenbesparen is inmiddels ook op facebook te vinden! Klik HIER en like, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle blogs, tips en geld terug acties die ik maar kan vinden voor je!

Ben jij al bekend met de bespaar facebook groepen?

3 opmerkingen:

  1. Toen ik nog op Facebook zat wel :) Maar nu niet meer.

    Ik denk dat het niet aleen hip is, maar voor veel mensen ook noodzaak tegenwoordig :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede tip! Ik ga op onderzoek uit. Dank je wel!!

    BeantwoordenVerwijderen