vrijdag 22 augustus 2014

Ziek! :(

De laatste weken loopt ons huishouden niet bepaald op rolletjes, het heeft een reden, daarover binnenkort meer, maar hoewel we er niks aan kunnen doen, baal ik er wel van!

De afgelopen paar dagen heb ik ook iets van een griepje opgepikt. Hierdoor ligt het huishouden even helemaal op z'n kont, omdat ik mijn best doe om in ieder geval zo goed mogelijk voor onze kleine man te zorgen, en dat is met de griep al een grote uitdaging.

Anyway, al die tijd op de bank en in bed zorgt er wel voor dat ik heel veel tijd voor mezelf heb ;) Ik kijk eindeloos tv en ben helemaal up to date met alle series. Mijn ouders halen de kleine man nu vaak even op om met hem naar de speeltuin te gaan en gisteren was man gelukkig vrij, dan is het weer even opladen voor de komende dagen, ik hoop toch echt dat het snel weer weg is.

Ik heb door al die tijd dus ook goed kunnen nadenken over het huishouden, en heb bijna (let op bijna!) zin om er weer aan te beginnen ;) Man doet zoveel hij kan, maar een fulltime baan met flinke reistijd en thuis nog alles regelen is al best wel druk.

Daarom vandaag even een kort berichtje. Ik wilde niet helemaal afwezig zijn, maar voor nu is het vooral uitzieken in bed, en hoewel ik probeer elke dag even iets te plaatsen, zou het zomaar kunnen zijn dat dat de komende dagen even niet lukt, jullie zien het vanzelf ;)

Mama's kunnen eigenlijk niet ziek zijn, dus laat ik er maar alles aan doen om zo snel mogelijk weer beter te zijn!

10 opmerkingen:

 1. Beterschap! Hopelijk voel je je snel weer beter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, vervelend zeg :( Hopelijk ben je snel weer beter!!

  Ken je de methode van flylady voor het huishouden?? Hier werkt dat echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als moeder ziek zijn is inderdaad waardeloos. Dan merk je pas echt hoezeer je vaak de motor bent die alles draaiende houd. Beterschap dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik ben ook griepig, had gisteren ook een heel stuk voor je getypt met een lofzang over de peuterspeelzaal. MAar bleek dat ik weer verkeerd was ingelogd en weg was alles. Ik had nu iedere keer zo'n stekende pijn in mijn hartstreek ik dacht al het ergste maar het was gewoon spierpijn door mijn hele lijf.. Want nu zit het overal en is die stekende pijn weer weg...Raar ik ben tegenwoordig veel vaker ziek dan vroeger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt ook niet fijn! Ook beterschap voor jou!

   Verwijderen
 5. Niet fijn, heel veel beterschap toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen