woensdag 2 juli 2014

Uitgaven Juni

Juni was voor ons een drukke maand, met name door de bruiloft hebben we niet heel erg veel uitgegeven;

* Boodschappen;
Schreef ik vorige maand nog dat ik het budget van €225,- bijna niet haalde… deze maand is het gewoon gelukt! Dit komt volgens mij voornamelijk dat ik door tijdgebrek echt maar 1 keer in de week naar de supermarkt ben geweest, terwijl ik normaal gesproken 2 winkels afloop en dan kennelijk toch meer meeneem dan nodig is. We hebben €221,35 uitgegeven, en hoewel ik me dus niet meer streng aan het budget hou, ben ik er toch heel erg blij mee! ;)

De komende maand vallen er 5 boodschappendagen in de maand en hebben we vast en zeker weer luiers nodig, dus dat wordt wel weer een uitdaging… met ons losse budget komt het vast goed ;)

* Overige uitgaven, naast de vaste lasten; (zonder tanken en bruiloftsuitgaven)
We hebben in totaal €431,14 uitgegeven deze maand, en dat klinkt als vergelijkbaar met andere maanden, maar…. de schutting (iets duurder dan eerst gepland) zit er ook bij verrekend en dat is €200,- Dat betekend dat, als we deze uitgave niet hadden gehad, we heel fors minder hebben uitgegeven dan vorige maanden, en dat is erg fijn! Goed om te weten dat we dat kunnen en we niks hebben gemist.

De komende maand verwacht ik niet echt gekke uitgaven. Ik ben jarig, maar door familieperikelen heb ik eigenlijk niet echt zin om het groots te vieren, dus dat doe ik dan denk ik ook maar niet. Een klein feestje met mensen die mij wel leuk vinden gaat misschien wel gebeuren, maar verder laat ik het lekker.

Onze kleine man gaat een nachtje logeren, dus dan gaan wij waarschijnlijk lekker uit eten, maar verder staat er weinig op de planning. Gewoon genieten van ons gezin en de hopelijk volop zonnige zomermaand… :)


1 opmerking:

  1. Wat grappig dat drukte en tijdgebrek goed zijn voor je portemonnee! Je hoort het ook wel eens andersom, dat mensen door drukte juist voor een snelle, vaak duurdere oplossing kiezen.

    Maar gewoon geen tijd hebben om geld uit te geven werkt natuurlijk uitstekend ; )

    BeantwoordenVerwijderen