dinsdag 22 juli 2014

Ik baal van "onze" supermarkt, weekmenu en gratis parfum

Ik doe alweer een aantal jaren met plezier mijn boodschappen bij 1 supermarkt, de Deen. De Ah zit hier op loopafstand, dus daar koop ik soms interessante aanbiedingen, maar de laatste tijd probeer ik het bij 1 supermarkt te houden, dat scheelt verleiding en dus geld.

Sinds een aantal weken is de Deen weer bezig hun schappen te veranderen. Dit gebeurd wel vaker, maar deze keer is het toch iets anders, ze schrappen namelijk heel veel goedkope C-merken! Nou ben ik wel fan van deze C-merken, want ze zijn goedkoop en ze bevallen ons goed (anders zou ik de producten niet kopen) Deze producten vind ik dus gewoon opeens helemaal niet meer terug in een nieuw ingericht schap. Het is me nu al een paar keer overkomen, bij de smeerkaas, bij het keukenpapier en bij de scheergel die ik altijd gebruikte. Eerlijk gezegd baal ik hiervan! Nu moet ik de iets duurdere verpakkingen nemen, waardoor deze producten bij de AH eigenlijk goedkoper zijn, waar ik weer niet elke week kom…. pfff… wat een gedoe! Ik maak nu een apart lijstje voor de AH, zodat ik, als ik ga, deze producten mee kan nemen, maar handig is het niet. Stomme zet van "onze" supermarkt, want als ze zo doorgaan, ga ik toch maar naar de AH, als de meeste producten van mijn lijstje daar goedkoper zijn.. het is wat dat boodschappen doen ;)

Dan nog even ons weekmenu voor de komende week. Vorige week hebben we een aantal keren niet thuis gegeten, dus er schuiven wat gerechten door naar deze week, lekker makkelijk!
Maandag 21 Juli;
Ik restje tomatensoep en man en kleine man een restje pasta

Dinsdag 22 Juli;
Aardappeltjes, bloemkool met een gehaktbal

Woensdag 23 Juli;
Pannenkoeken

Donderdag 24 Juli;
Pasta met geroosterde groenten en een rucola salade

Vrijdag 25 Juli;
Man eet op zijn werk, wij eten restjes

Zaterdag 26 Juli;
Uiensoep, deze komt de laatste tijd vaak voorbij, maar onze kleine man is er gek op! Dus dat maak ik dan natuurlijk met liefde ;)

Zondag 27 Juli;
We eten bij mijn ouders, als het mooi weer wordt, gaan we bbqen!

Zoals beloofd, zou ik de gratis acties gaan melden als ik er 1 tegenkwam, en dat was vandaag natuurlijk al het geval. Een gratis sample bij de douglas, als je de bon inlevert;

Link Douglas


2 opmerkingen:

  1. Inderdaad balen! Ik vind het toch altijd al lastig als ze de boel weer eens omgooien, maar dat is natuurlijk ook om te zorgen dat je weer met nieuwe ogen alle producten moet zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou Deen is niet alleen.
    Bij jumbo viel me het ook al op.

    BeantwoordenVerwijderen