zondag 29 juni 2014

Zondag….

Vandaag is het alweer zondag, weer een week voorbij! Tijd voor een persoonlijk blogje.

Het was een spannende week voor ons. Ik had deze week een gesprek op mijn werk, aangezien ik nog steeds thuis ben, moet er iets gebeuren…. Ik heb gelukkig te horen gekregen dat er veel mensen achter mij staan in het conflict dat ik met mijn leidinggevende heb. Er is veel fout gegaan en ik ben onjuist behandeld, helaas denkt mijn leidinggevende er nog steeds anders over.

We hebben daarom besloten dat ik, als ik dat wil, nog een afsluitend gesprek heb met mijn leidinggevende waarmee ik het hele gebeuren voor mijzelf kan afsluiten, daarna wordt er gekeken of er een andere functie voor mij beschikbaar is op een andere afdeling, aangezien ik aangegeven heb niet meer met mijn leidinggevende samen te willen werken.

Ik vind het best lastig allemaal. Er is veel gebeurd, waar ik nu niet zoveel over kan zeggen…. als ik besluit geen gesprek meer te willen met mijn leidinggevende is het voor mij niet echt mogelijk om bij deze werkgever te blijven, omdat ik mijn leidinggevende nog tegen zal komen, dan blijft er spanning en dat wil niemand.

Ik denk dat ik dus toch dat gesprek ga hebben, hoe eng ik het ook vind. Maar ik wil mijn baan echt niet weggooien door iets dat iemand anders heeft gedaan. Daarnaast kunnen we de inkomsten goed gebruiken, alhoewel we ook wel zonder zouden kunnen… maar dan is het weer geen vetpot. Ik ga dus goed nadenken de komende week.

Het was ook de week dat we alweer een week getrouwd waren <3, jeetje de tijd vliegt als je het leuk hebt ;) ;)

Man heeft vandaag zijn laatste werkdag bij zijn huidige werkgever, die weken zijn ook voorbij gevlogen! Dinsdag begint hij bij zijn nieuwe baan, en ik hoop dat hij het heel erg leuk gaat vinden… ook weer een spannende en vermoeiende tijd voor hem.

Volgende week staat er dus verder weinig in de planning, de eerste dagen bij een nieuwe baan zijn sowieso al vermoeiend door alle nieuwe indrukken, dus verder doen we het rustig aan. Ik moet ook eerlijk bekennen dat het thuis zijn veel rust in ons gezin brengt. Ik heb voldoende tijd voor mijn eigen zaak, het huishouden, de boodschappen en allemaal extra klusjes… mooi dat die ook eens gedaan worden ;)

Vanavond zitten we natuurlijk weer voor de buis om het voetbal te volgen, ik vond de wedstrijd gisteren van Brazilië tegen Chili ook al zo spannend! Ik hoop dat het vanavond sneller duidelijk is wie er doorgaat (wij natuurlijk!) :)

Was het voor jullie een drukke week? Fijne zondag allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Hier was het een normale week. gewoon gewerkt. vrijdags zelfs vrij. wat in het huishouden kunnen doen tussendoor. Het weer viel ook mee (wel fijn want ik moet natuurlijk dochter naar school brengen.. en dan moeten de oppaskindjes en zoontje mee.. stuk fijner als het iig droog is!) relaxte week en zo voorbij! (en een blog gestart ondertussen.. dat dan wel ;) ) succes voor man met zijn nieuwe baan! en sterkte voor het gesprek met je baas... lijkt me een erg lastige situatie :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anders ga je het gesprek aan, ga verder met de baan op de andere afdeling en je kijkt rustig op de arbeidsmarkt rond of er iets is wat je liever zou willen doen. En wie weet brengt het zoveel lucht dat je toch graag wilt blijven bij je werkgever.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien is het verstandig dat een objectief iemand er bij is en een verslag van het gesprek maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je gesprek!
  Wees echter ook eerlijk naar jezelf en maak dan een goed overwogen keuze.
  Als je werk je niet gelukkig maakt, en je kunt het financieel redden, dan zou ik wel weten wat ik zou kiezen. Bedenk goed waar je uiteindelijk voor werkt.
  De economie trekt wel weer (een keer) aan, maar die tijd met je gezin heb je maar 1 keer.
  En het bedrijfsleven is een economie. Het maakt hen niet uit of iets nu eerlijk is of niet, wie er schuld heeft aan een conflict en wie niet. Het gaat om de pegels.
  Het is aan jullie om te bepalen of jullie je laten leiden door de pegels of niet.
  Ik wens je het best toe!

  BeantwoordenVerwijderen