dinsdag 24 juni 2014

Rommelig huishouden en weekmenu week 26

Door de bruiloft had ik het zo druk vorige week, dat het huishouden even op de tweede (of zeg maar gerust tiende) plek kwam. Ik vond het belangrijker dat de laatste dingen dubbel gecheckt werden en alles goed geregeld was.

Afgelopen weekend was vriend (oww nee man!!) nog vrij en hebben we dus wat leuke dingen gedaan. Gisteren is hij weer gaan werken, alweer de laatste week bij zijn huidige werkgever en mijn plan was om gisteren flink door te pakken. Onze kleine man zou naar het kdv gaan, dus dan kun je nog veel meer opschieten.

Helaas is de kleine man sinds zondag snotverkouden. Gisterochtend ging het wel weer, omdat hij goed geslapen had, maar hij is de laatste tijd zo vaak ziek en verkouden, ik dacht dat we de eerste ziekteaanval wel hadden gehad, maar kennelijk dus nog niet. Ik besloot hem dus maar een dagje thuis te houden, dan kan hij donderdag weer helemaal beter naar het kdv.

Gelukkig heb ik wel wat dingen kunnen doen, maar helaas niet alles wat ik wilde…. nou ja, vandaag ga ik weer verder. Ik wil ons bed even uitwassen, boodschappen doen, veel opruimen in de woonkamer en wellicht nog de ramen wassen, die hebben echt nodig een flinke sopbeurt nodig! Ow en de wc's mogen ook wel weer eens een goede schoonmaakbeurt hebben, maar eens kijken hoever ik vandaag kom.

Ik had vorige week wel een weekmenu gemaakt, maar door alle drukte/ leuke dingen/ druk weekend is daar niet zoveel van terecht gekomen. Deze week staan er dus veel dezelfde dingen op als vorige week. We gaan even flink de kasten en vriezer leegmaken, want ik heb nog € 48,14 over voor deze week. Dat gaan we waarschijnlijk wel redden, want we hebben geen luiers of andere duurdere dingen meer nodig. Daarnaast heb ik veel groenten van de boer gekregen afgelopen zaterdag en mogen we uit de tuin van mijn ouders fruit plukken. Zij zijn een paar dagen weg, en ik verzorg de post en plantjes, en ik haal dus de tuin leeg ;) Ze hebben frambozen, aardbeien en heel veel besjes staan, dus dat wordt smullen!

Dan als afsluiter nog even ons weekmenu;

Maandag 23 Juni;
Man eet op het werk, ik eet met de kleine man een restje afhaal Chinees (afgelopen weekend gehaald)

Dinsdag 24 Juni;
Pasta salade met veel groenten en feta

Woensdag 25 Juni;
Uiensoep met een broodje

Donderdag 26 Juni;
Man eet op het werk, ik eet restjes met onze kleine man

Vrijdag 27 Juni;
Wentelteefjes van alle kapjes in de vriezer

Zaterdag 28 Juni;
Aardappels, broccoli en een gehaktbal

Zondag 29 Juni;
Lasagne met veel groenten, zonder vlees

Het is met recht een restjes week zeg! Maar wel weer lekker :)1 opmerking:

  1. Hmm, lekker allemaal! Met restjes kun je nog een heel prettig menu maken zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen