zaterdag 21 juni 2014

De bruiloft!

Hoera! Wij zijn getrouwd! wat een geweldig goed gevoel…..

Donderdag begon de dag al vroeg, ik ging naar mijn ouders voor haar en make-up. Eind van de ochtend nog even iets eten en daarna omkleden om mijn jurk aan te doen.
Begin van de middag werd ik opgehaald door vriend (inmiddels man) en zijn we foto's gaan maken op een prachtige buitenlocatie.

Helaas begon het te regenen toen we aankwamen, maar al snel werd het droog en hebben we in 2 uur (!!) heel veel mooie foto's kunnen maken. Daarna begon het harder te regenen en reden we even terug naar huis. Daar moesten we nog een half uurtje wachten en toen reden we naar de trouwlocatie.

Al onze familie en vrienden stonden ons daar op te wachten. We maakten meteen even een groepsfoto en liepen naar binnen, eerst even naar onze hotelkamer (uh, hotelsuite!!) en daarna door naar de zaal voor de de ceremonie. Ik was echt even heel zenuwachtig! De ceremonie was zo voorbij en toen waren we "man en vrouw"

Aan het eind van de middag hadden we een receptie met heerlijke bruistaart en veel prosecco ;) En daarna volgde nog een heerlijk dinerbuffet met de gasten.

De dag vloog voorbij, voordat ik het wist was het over en hoewel we enorm genoten hebben, is het toch jammer dat de dag waar we maanden naartoe geleefd hebben, nu voorbij is! Maar we zijn man en vrouw, en hebben een prachtige dag gehad!

Nog even wat foto's om jullie een idee te geven… best lastig die foto's als je, nog steeds, anoniem blogt ;) Maar ik heb een aantal mooie uitgezocht, ook al hebben we nog niet alle foto's!

En morgen gewoon weer een blog over besparen, want ik WIL niet eens uitrekenen hoeveel de bruiloft uiteindelijk heeft gekost ;) al die kleine dingetjes die er nog bij kwamen….. ;)4 opmerkingen:

 1. Jammer dat we jullie stralende snoetjes niet kunnen zien ;) Het klinkt alsof jullie een superdag hebben gehad!

  Gefeliciteerd en geniet van jullie wittebroodsweken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!
  Ziet er allemaal heel mooi uit en je kunt zien dat jullie aan de voorbereidingen veel aandacht hebben besteed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst van harte gefeliciteerd met je huwelijk. Zo te zien is het een schitterende dag geworden. Jammer dat we geen voorkant te zien krijgen, maar wel begrijpelijk. Geniet van jullie huwelijk voor de rest van je leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie huwelijk, zo te zien hebben jullie een fantastische dag gehad.
  Die suite : waar kan ik die boeken , prachtig (bij ons zit er een 12,5 jarig jubileum aan te komen ) .

  Alexis

  BeantwoordenVerwijderen