woensdag 26 maart 2014

Zo, afgelopen weekend hebben we de belastingaangiften ingediend… we zaten er echt al even tegenaan te hikken! ;)

Vroeger hadden we iemand die het voor ons invulde en verstuurde en de laatste twee jaar hebben we hulp gehad van mijn vader. Vorig jaar ging dat eigenlijk zo goed, dat we besloten om het dit jaar helemaal zelf te doen.

Alhoewel het uiteindelijk altijd meevalt, vind ik het toch spannend om het in te vullen. Je zal maar iets verkeerds invullen en hierdoor heeeel veel geld moeten betalen…. ;) geen goed idee!

Ik besloot om de aangifte gelijk begin Maart te doen, maar toen was er s'avonds steeds iets waardoor het niet ging…. een etentje, moe, kleine man die niet wilde slapen… en zo ging de maand steeds sneller voorbij.

Gelukkig is hij nu helemaal goed ingevuld, en krijgen we ruim €700,- terug, erg fijn!

Hebben jullie de belastingaangiften al gedaan? En krijg je terug of moet je helaas betalen?

4 opmerkingen:

 1. Heb hem gelijk begin maart ingevuld, of beter gezegd, gecontroleerd wat de bd vooraf had ingevuld. En ik krijg 672 euro terug, maar dat wist ik al...Altijd lekker zoiets!

  Gr Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb begin maart de aangifte ingevuld en zoals ik al wist moet ik flink bijbetalen en krijgt manlief aardig terug. Dit jaar eens zo geschoven dat manlief weinig krijgt en ik veeeel minder betaal terwijl er onder de streep hetzelfde blijft staan. We hebben al wel voorschotten ontvangen afgelopen jaar.
  Ik moet al jaren flink bijbetalen omdat ik naast loondienst ook inkomen heb dat ik bruto betaald krijg. Maar dat is gelukkig allemaal gebudgeteerd, dus geen (grote) verrassing.
  Ik heb nadat ik de aangifte gedaan heb nog wel bedacht dat ik wat dingen vergeten ben, dus dat ga ik deze week nog veranderen. Gewoon het programma weer opstarten, de veranderingen doen en opnieuw verzenden.

  WG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een goede tip! Ik wist niet eens dat je nog dingen kon veranderen.

   Verwijderen