zaterdag 5 oktober 2013

Nog even weg?!

Het is alweer Oktober! Jeetje. Dit jaar gaat nog veel sneller dan andere jaren.

Wij gaan meestal 2 keer per jaar op vakantie. Een hele luxe natuurlijk, al gaan we elke keer maar een weekje hoor ;-)

We zijn in Mei geweest en vlak daarna verloor vriend zijn baan. In Juli begon hij bij zijn nieuwe werkgever en in Augustus hadden we gewoon een drukke maand! In September kwam ik in dienst bij mijn werkgever en zo zaten we opeens in Oktober en kwamen we tot de ontdekking dat we nog een weekje vakantie "tegoed" hadden.

Wij vinden het heerlijk om de vakantie lekker op te splitsen. Niet 3 of 4 weken achter elkaar, maar af en toe een weekje vrij of een weekend vrij. Als kleine man naar school gaat, dan zal dit wel veranderen, maar vaker eventjes weg, trekt ons meer omdat het dan altijd lijkt alsof je heel lang weg bent geweest
:-)

We hebben dus inmiddels een weekje vrij genomen, begin November hebben we lekker een weekje rust. We weten nog niet zeker of we ook weggaan, maar zijn dit eigenlijk wel van plan. Hoewel ik "vroeger" nog niet dood gevonden wilde worden in zo'n uberburgelijk bungalowpark, gaan we daar nu meestal heen, haha! LOL!
Ik ga dus maar weer speuren naar een leuk park en natuurlijk een leuke aanbieding, want we willen nog wel de rekeningen kunnen betalen als we weer terugkomen ;-)

Hoe delen jullie je vakantiedagen in?

5 opmerkingen:

 1. We verdelen het ook altijd in kleine vakanties en zo nu een dan een vrij dag.

  Afgelopen juni 2 weken centerparcs gedaan en dat is super bevallen. Met kinderen is dat toch wel heel fijn. Brgin april ern week naar de zon geweest maar dat was toch wel een hele andere vakantie. Daar laat ik mijn kind toch minder snel bij een kidsclub. Je ligt niet meer relaxt op je strand bed als er kinderen zijn. Althans ik niet.

  Nee als het er financieel volgend jaar in zit dan gaan we weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben dit jaar de weken ook verdeeld. Elk seizoen 1 week, en dan gewoon thuisblijven, was het plan. Uiteindelijk zijn we deze zomer nog wel een weekje naar Terschelling geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. we gaan normaal 3 weken op vakantie aan 1 stuk, vaak kamperen. Dit jaar is het heel anders gelopen, eerst 10 dagen Turkije, toen 3 weken zomervakantie waarvan 1 week in een huisje. (niks kamperen dus)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker hoor, leuk vooruitzicht om straks even vrij te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij worden ze geheel bepaald door de vakanties van de kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen