zondag 11 augustus 2013

Budget week 32

Deze week vloog het geld letterlijk uit onze portomonnees, al hebben we veel vooruit gekocht, we zijn wel flink over het budget heen gegaan.

We begonnen de week met €80,60

Maandag;
* kleding kleine man €12,75 (ik kreeg via marktplaats een berichtje van iemand waar ik eerder kleding van heb gekocht en hij had weer een advertentie. De kleding was leuk en goed geprijsd, dus die hebben we aangeschaft, kleine man kan het volgend jaar aan, maar dan hebben we dat maar alvast)
* boodschappen AH; €5,70

Dinsdag;
* boodschappen Deen €31,35

Woensdag;
*ikea €15,25 het was erg slecht weer en we moesten nog iets bij de Ikea hebben, dus besloten we om toch maar even te gaan. Natuurlijk namen we ook wat andere dingen mee :S stomme winkel ;)
* verschillende cadeaus €39,32

Vrijdag;
Kruidvat €17,10 (luiers en billendoekjes in de aanbieding)
Hema €6,25 (ik heb mijn moeder getrakteerd op koffie met lekkers. Ze trakteerd mij heel vaak en wil eigenlijk niet dat ik dat terug doe, maar natuurlijk wil ik ook weleens betalen!)

Totale uitgaven; €127,72

Dat is €47,12 over het budget heen, voor volgende week hebben we dus €27,88 te besteden.
Ik weet nu al dat dit niet gaat lukken, maar... Ik wist van tevoren dat augustus een dure maand zou worden en ik hoop dit in september weer in te halen, nog geen paniek dus!

1 opmerking:

  1. Ik vind het toch een mooi lijstje hoor. Soms heb je dat het geld er met bakken uit gaat en Ikea is net als action een gevaarlijke winkel. Daar kom ik ook altijd met meer naar buiten dan ik van plan was.

    BeantwoordenVerwijderen