woensdag 29 mei 2013

Service!

We genieten lekker op ons vakantieadres, gisteren hadden we prachtig weer en vanmorgen ook (toen zijn we naar een leuk dierenpark geweest) toen we in de auto stapten om terug te rijden begon het te regenen ;-) goed gepland dus!

De kaartjes voor het dierenpark had ik met korting gekocht via vakantieveilingen, kleine man mocht gratis naar binnen... Zo maken we leuke uitstapjes die niet veel kosten.

Morgen wordt het ook geen geweldig weer, dus we zijn van plan om lekker te gaan zwemmen in het zwembad hier op het park, ideaal!

Sinds wij besparen en consuminderen, kom ik steeds minder in winkelcentra... Het kan zomaar gebeuren dat ik een aantal maanden alleen een supermarkt (qua winkel) binnenkom. Maar op vakantie gaan we altijd wel eventjes wat dorpjes of een stad bekijken, en dan winkelen we wat.
Gisteren hebben we dus gewinkeld en aangezien kleine man weleens schoentjes nodig heeft, kochten we een paar bij de scapino. We twijfelden tussen 2 modellen, maar ik heb geleerd dat kinderschoentjes best duur zijn, dus het werd gewoon 1 paar.... Totdat ik vandaag zag dat ze vanavond een speciale koopavond hadden... Elk 2e paar (of kledingstuk etc.) voor maar €1,-!

Was dat even balen.... Als we dat geweten hadden! Nou, daar was vriend het niet mee eens! Hij stelde voor om er nog even langs te gaan of we de schoentjes konden "terug brengen" en ze weer mee konden nemen zodat we met de actie mee konden doen. Ik dacht bij mijzelf, waarom eigenlijk niet? We kunnen het altijd vragen! En zodoende gingen we vanavond nog even langs... En ja hoor! Het was geen probleem! Zo hebben we het 2e paar schoentjes voor €1,- meegekregen, terwijl ze €30,- kostten, dus €29,- bespaard, super!

3 opmerkingen:

  1. Handig opgelost zo. En inderdaad, vaak is het toch echt een kwestie van durven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gedaan! Nog heel veel vakantieplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed dat je terug bent gegaan zeg! En wat een fijne service.

    BeantwoordenVerwijderen