maandag 25 maart 2013

Goed nieuws!

Vorige week had ik een gesprek op mijn werk. Mijn leidinggevende wilde graag bespreken hoe het ging, want inmiddels werk ik er alweer bijna 6 maanden! (wat gaat de tijd toch hard)
Gelukkig waren ze erg tevreden en boden ze mij een contract aan (ik werk nu nog via een uitzendbureau) in deze tijd ben ik daar maar wat blij mee!

Het contract zou gelden voor drie werkdagen in de week, maar aangezien ik nu 1 dag in de week werk, en nog andere werkzaamheden heb, besloot ik dat ik twee dagen goed vond, gelukkig gingen ze daar ook mee akkoord.

Binnenkort wordt bekend wanneer het allemaal in zou gaan en wat mijn salarisverhoging precies wordt, dus dat is nog even spannend, al is het natuurlijk alleen maar goed als het salaris weer een beetje omhoog gaat :-)

We hebben ook eindelijk de belastingaangiften ingestuurd, en krijgen samen in totaal bijna €1000,- terug, dat gaat allemaal mooi naar de spaarrekening.

Zo hebben we wat leuke dingen in het vooruitzicht!

Merken jullie iets van de crisis op jullie werk? (om ons heen hoor ik er enorm veel mensen over, maar gelukkig is ontslag etc. Ons nog bespaard gebleven)

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je contract! Ik ben zzp en zit al 1,5 jaar zonder opdracht, dus ja, ik heb zeker te maken met de crisis...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd zeg! Dat is heel bijzonder in deze tijd, een vast contract. En ook een compliment voor jou natuurlijk, dat ze je voor vast aannemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, dat is zeker goed nieuws! En dan ook nog een extra zakcentje van de belastingdienst, fijn hoor! Op mijn werk merk worden geen vaste contracten meer gegeven en de laatsten gaan er nu als eerste weer uit. Gelukkig heb ik wel een vast contract maar ben ik helaas ook de een van de laatsten.. spannende tijd dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit jaar geen geld terug van de belasting omdat de eenouder regeling veranderd is , en de crisis pfff er worden nog geen mensen ontslagen,maar ik werk in de schoonmaak en daar is de werkdruk de afgelopen 5 jaar enorm toegenomen, mensen die ziek worden of met pensioen gaan of van baan veranderen worden niet meer vervangen , het werk wat daardoor blijft liggen word gewoon verdeeld onder de overgebleven mensen , maar je krijgt er geen tijd bij,alleen meer werk ,maar tegelijkertijd zijn de kwaliteits controles toegenomen, daar is wel geld voor, en word er nog steeds de zelfde kwaliteit van werken verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super zeg!! In deze tijd mag je dan inderdaad echt in je handjes knijpen. Kun je wel op een goede manier dan weg bij het uitzendbureau? Want het is wel fijn als je daar evt. weer terug kunt als het nodig is, om wat voor reden dan ook. Wij merken het ontzettend, minder werk en 1 baan zelfs wegbezuinigd, dus veel minder inkomsten. Maar zolang we positief blijven, redden we het wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je vaste baan. Manlief heeft het gelukkig erg druk op zijn werk en bij zijn bedrijf blijven de ontslagen gelukkig weg. In deze tijd iets om dankbaar voor te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt allemaal!
  Ik denk dat iedereen wel iets van de crisis voelt... Of in ieder geval om zich heen hoort! We hopen allemaal maar dat het snel weer beter gaat in de sectoren waar momenteel veel minder werk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Top, ik werk inmiddels alweer een jaar bij een organisatie en mijn contract word telkens met een paar maanden verlengd. Heb alleen nog geen enkel gesprek gehad met mijn leidinggevende of personeelszaken. We zitten wel middenin een fusie, dus ze zijn druk en heb wel viavia gehoord dat ze erg tevreden zijn, maar helemaal lekker zit het me niet.

  Heb jij zelf om een gesprek gevraagd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik in november bij mijn werkgever begon, was het idee er wel al dat er een (tijdelijk) contract zou komen, maar iedereen begint tegenwoordig via het uitzendbureau.

   Ik hoorde er maar niks over, dus wilde een gesprek aanvragen als mijn leidinggevende er zou zijn, toen ik haar zag vertelde ze dat ze een gesprek wilde inplannen met me, dus we dachten hetzelfde.

   Ik zou als ik jou was gewoon een gesprek aanvragen, vragen of ze tevreden zijn en wat de toekomstplannen zijn, dan heb je zelf ook wat meer duidelijkheid!

   Verwijderen