donderdag 15 november 2012

Werk en iets extra's

Bedankt voor al jullie succeswensen, mijn werk ging gisteren erg goed, er waren natuurlijk wel wat dingen veranderd, maar ik had het allemaal al snel weer door. Ik heb veel leuke reacties gehad, maar helaas ook een aantal mindere, bij sommige collega's was het duidelijk te merken dat ze het raar vonden dat ik er weer was, maar ja, dat is dan maar jammer.

Alle indrukken waren erg vermoeiend, dus ik heb als een blok geslapen, en mijn benen waren na een hele dag staan vanmorgen nog steeds zwaar! En vanmorgen moest ik weer bij mijn andere baan werken, dus nu even een avondje op de bank.

Ik heb afgelopen zondag een uitbetaling aangevraagd bij Euroclix, dit stond dinsdag al op onze rekening, erg fijn! Een uitbetaling van Money Miljonair is ook onderweg, maar laat nog op zich wachten. Bij elkaar toch €82,50 extra door op de mailtjes te klikken en aan online onderzoekjes mee te doen. (voor meer informatie, mocht je de spaarprogramma's nog niet kennen, kun je krijgen door op de banners rechts te klikken)

Dit weekend hebben we een verjaardag te vieren (dit doe ik weer inclusief eten) dus morgen staat in het teken van koken!

2 opmerkingen:

  1. Mooie meevaller! En dat het werk weer even wennen is, dat kan ik me wel voorstellen. Niets aantrekken van die zeurpieten, maar gewoon naar de leuke dingen kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is idd een mooi extraatje! Ik lees je blog graag en heb je daarom genomineerd! Je krijg van mij een award! Meer hierover kun je lezen op mijn blog 'gezinsleven'. Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen