dinsdag 28 april 2015

Cadeau

De bijverdiensten lopen weer lekker op. De verkopen gaan lekker en bij Qassa kon ik ook weer €10 uit laten betalen, mooi zo!

Afgelopen weekend hadden we een verjaardag, en ik vind het steeds lastiger om een cadeau te verzinnen. De meeste mensen weten zelf ook niets te vragen en elke keer een cadeaubon geven of met lege handen aankomen vind ik ook niets.

Uiteindelijk bedacht ik iets heel leuks, dat ik daar niet bij andere verjaardagen aan heb gedacht! Je hebt verschillende sites waar je kortingsbonnen kunt kopen of "winnen" en aangezien we steeds vaker een belevenis cadeau geven ben ik daar eens gaan kijken. Belevenissen nemen in ieder geval geen plek in en daar heb je uiteindelijk de leukste herinneringen aan. Ik vind ze zelf ook steeds leuker om te krijgen ;)

Ik zocht op de woonplaats van de jarige en vond een leuke high wine. Aangezien de jarige en haar partner allebei liefhebbers van wijn zijn hebben we ze een high wine voor 2 personen cadeau gegeven. Ze kunnen de bon inwisselen als ze daar zin in hebben en gaan zo misschien ook eens naar een ander restaurant dan anders.

Ik weet zelf de laatste jaren ook steeds minder wat ik voor mijn verjaardag moet vragen. De eerste bespaarjaren schreef ik mijn wensen het gehele jaar op en had ik uiteindelijk altijd een mooi lijstje. Inmiddels wordt dat jaarlijkse lijstje steeds korter en vind ik het lastig om dingen te verzinnen. Ik kan wel een etentje vragen, maar dat is voor een verjaardagscadeau soms ook weer erg prijzig. Met zo'n bon of coupon is het dan wel weer leuk om te geven!

Heb jij weleens een bon (zoals bijv. Groupon) cadeau gegeven? En wat vraag je zelf nog voor je verjaardag?

Like Samen Besparen op facebook! *klik*

5 opmerkingen:

 1. wij geven ook graag zulke bonnen idd.. maar merk dat sommige mensen het lastig vinden om het ook daadwerkelijk te gaan doen (dat hebben we zelf ook als we bijv een saunabon kopen via vakantieveilingen.. toch oppas regelen, samen een dag vrij hebben, echt vrij als in geen verjaardagen/afspraken etc) best lastig soms. t nadeel van die bonnen.. maar wel leuk idd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd zelf wel van cadeaukaarten zoals van de Hema. Een bon voor een activiteit hoeft voor mij niet zo, maar ik weet dat andere mensen dit vaak erg leuk vinden.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb pas geleden mijn vader een bon gegeven voor een rondleiding in een bierbrouwerij. Niet zozeer omdat ik niet een 'ding' wilde geven, maar omdat ik het zo goed bij hem vond passen. Ik zag de aanbieding en kocht hem meteen, ook al was de verjaardag pas drie maanden later.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ik ook wel doe is een dinerbon maken, als tegoedbon om een keer bij ons thuis uitgebreid te komen eten. Dan zorg ik ervoor dat er een zelfgemaakt drie gangendiner komt. Valt hier altijd in de smaak! ;) Of een bon om een keer te komen schoonmaken in huis, op te passen op de kinderen, de tuin te doen. Er is van alles te bedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist niets te vragen voor de afgelopen Kerst. Totdat ik zag dat Warhorse bij ons in de buurt kwam. Dus heb ik een theaterkaartje gevraagd. Samen met mijn moeder, schoonzusje en haar jongste zoon heb ik genoten van deze voorstelling. Als het niet zo duur was, zou ik zeker een tweede keer zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen