vrijdag 7 juni 2013

Spaardoel Juni

Mijn maandelijkse doelen heb ik al een tijdje niet meer gedaan, het loopt hier op vele vlakken prima, het huishouden ga ik volgende week, als vriend ook weer aan het werk is weer goed oppakken. Ik merk, nu hij nog vakantie heeft, dat het ritme toch nog steeds anders is.

Het lijkt mij dus een goed idee om voor deze maand een mooi spaardoel na te streven. We zijn een week weg geweest en daarna moesten er luiers komen, de auto van mijn ouders getankt worden (die is groter en mochten we lenen voor de vakantie), we zijn uit eten geweest en zijn dagjes weggeweest.... We hebben ervan genoten, maar... Door dit alles is het vakantiegeld alweer bijna op, terwijl ik het grootste gedeelte eigenlijk had willen sparen, oeps!

Nou ja, we hebben genoten, en dat is ook belangrijk. Ik heb de spaarrekeningen eens bekeken en heb een mooi bedrag in gedachte, hiervoor moeten we deze maand nog €440,- sparen.... Dit is ambitieus, maar wel haalbaar.

Ik verwacht nog wat betalingen voor mijn eigen zaak, die kunnen dan gelijk naar de spaarrekening. Daarnaast wil ik nog wat dingen verkopen op marktplaats, dan moet het lukken!

We hebben deze maand nog wel een verjaardag en ik heb een etentje van mijn werk, waarbij ik zelf een gedeelte moet betalen.

Het is dus een ambitieus doel, maar als je doelen stelt die makkelijk te halen zijn, is dat ook zo saai ;-) ik ga ervoor en hou jullie op de hoogte!

2 opmerkingen:

  1. Leg je de lat niet te hoog? In ieder geval succes en fijn dat jullie zo genoten hebben van de vakantie periode!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat het zeker gaat lukken! Ik krijg nog wat salaris (krijg per week betaald) en er worden hopelijk nog wat zakelijke facturen betaald, dan moet het eigenlijk makkelijk lukken :-)

    BeantwoordenVerwijderen