donderdag 7 februari 2013

Doelen voor Februari

Ietwat vertraagd zijn ze hier dan eindelijk; mijn doelen voor Februari;

1. Minstens 5 advertenties op marktplaats plaatsen.
Marktplaats verkopen is een doel dat is steeds vergeet of waar ik niet echt mee aan de slag ga, dus daarom nu maar eens concreet 5 advertenties gaan maken, er staat hier nog genoeg dat zo verkocht kan worden.

2. Voorraadkast opruimen.
De voorraden zijn weer aangevuld, en alhoewel wij een grote kast hiervoor hebben, is het de laatste dagen flink duwen totdat de deur dicht gaat :-O Hoog tijd om de kast eens op te ruimen.

3. Autoverzekeringen nakijken.
Elke maand proberen wij te werken aan 1 bedrag van de vaste lasten. We hebben al flink bespaard en deze maand is het de beurt aan de autoverzekeringen. We hebben 2 auto's omdat wij beiden een auto nodig hebben voor ons werk. Met "mijn" auto wordt minder gereden, dus wellicht is het handig om hier geen all-risk verzekering meer voor af te sluiten. Ook ga ik eens kijken bij anderen verzekeraars, misschien kan het allemaal goedkoper.

4. Sparen voor onze kleine man.
Sinds zijn geboorte hebben we een spaarrekening voor onze kleine man. Hierop wilden we elke maand €20,- storten (voor later) helaas moet ik eerlijk bekennen dat we nogal wat maandjes hebben overgeslagen, ik wil het gehele missende bedrag deze maand overmaken zonder aan de spaarrekening te zitten en daarna een maandelijkse overboeking in ons internetbankieren zetten. Aangezien we een weekend weggaan, wordt het nog een uitdaging om dit spaardoel te halen!

5. Koelkast schoonmaken.
Onze koelkast heeft eigenlijk wel weer eens een schoonmaakbeurt nodig. Volgens mij staat het vol met flesjes en potjes die over de datum zijn. Ik ga dus even goed kijken/ruiken en proeven en hoop eind van de maand een schone en legere koelkast te hebben.

6. Nachtkastjes opruimen.
Alhoewel wij eigenlijk alleen maar nachtplankjes hebben ;-) verbaasd het me toch elke keer weer wat je er allemaal verzameld. Tijd om op te ruimen!

7. Cursus zoeken.
De laatste tijd heb ik het idee dat ik misschien weer eens graag iets "echt" voor mijzelf wil gaan doen. Ik weet nog niet precies hoe of wat, misschien wel een sport, maar ik wil me deze maand eens gaan oriënteren.

8. Afspreken met vriendin.
Ik heb een vriendin die ik niet heel vaak zie, maar we hebben het altijd gezellig en praten altijd flink bij. Ze woont sinds een paar maanden in een nieuw huis en we willen steeds afspreken, maar het komt er van beide kanten niet van. Deze maand ga ik een afspraak vastzetten!

9. Etentje plannen.
Hoewel we deze maand veel met familie uit eten gaan en zelf ook nog een weekend weggaan heb ik nog steeds een Groupon liggen van een restaurant voor een 3 gangen menu. Voor eind Maart moet ik hem gebruiken, dus dit moeten we echt snel gaan inplannen, oppas regelen en heerlijk samen eten! (of we nemen kleine man mee, bedenk ik mij net)

10. Belastingaangiften voorbereiden; Spaarcentje schreef er al over op haar blog, de belastingaangiften komen er weer aan! Ik ga ze maar eens voorbereiden, dat scheelt weer wat zoeken als het zover is.

Zo heb ik weer 10 doelen bedacht en aangezien het een korte maand is; snel aan de slag!
Hebben jullie nog doelen voor Februari?!

7 opmerkingen:

 1. Goed bezig, lijken me ook allemaal haalbare doelen. Ik ga vandaag maar weer eens door mijn lijstje heen voor doelen van 2013, kijken wat ik kan oppakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee. Doelen stellen per maand. Ik doe mee. Nog even bedenken wat ik ga doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil mijn spaarrekening verder laten opdikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goed bezig hoor! lijkt allemaal te halen te zijn. ben benieuwd! hier ook maar weer wat aandacht voor MP advertenties, er staan er nu nog vier op, maar er wordt telkens ver onder de vraagprijs geboden! echt jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd hoe het er nu, halverwege februari, voor staat met je doelen...!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat eigenlijk erg goed! Ik denk dat ik er weer veel ga halen, dus dat is mooi!

   Verwijderen