vrijdag 1 juni 2012

Welkom!

Welkom op mijn blog, hierbij wil ik jullie op de hoogte houden van mijn bespaar acties, en misschien hebben we wel tips voor elkaar? Vandaar het samen besparen!

Sinds de geboorte van onze zoon ben ik bewust minder gaan werken, dus sindsdien let ik al heel erg op onze inkomsten en uitgaven, maar... we willen natuurlijk wel leuk blijven leven!

Ons doel is om onze hypotheek versneld af te lossen en te sparen voor de voor ons belangrijke dingen in het leven; tijd voor elkaar, leuke dingen doen en gelukkig zijn.

Sinds ons inkomen is gedaald, doe ik mee met de bekende geld terug acties, wat zijn er toch veel dingen die je zomaar gratis kunt proberen! Ik ben lid geworden van Euroclix en Money miljonair en we geven niet zomaar geld uit, maar denken er eerst over na.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren, of dat jullie in ieder geval met veel plezier zullen meelezen met mijn bespaar pogingen!


3 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Ik herken je verhaal.
  Ook wij zijn gaan besparen na de geboorte van dochter omdat er minder inkomsten waren.
  Succes

  Gr Budgetmama

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Ik kom net voor het eerst op je blog. Ik lees al veel bespaarblogs en heb er zelf ook 1. Maar vind het altijd leuk om blogs van beginnende bespaarders te lezen. Die hebben misschien toch net weer een andere kijk op dingen. Leuk om je eerste blogjes te lezen, ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen