zondag 17 juni 2012

Vaderdag.....

Vandaag is het vaderdag! Ontzettend commercieel natuurlijk, maar omdat dit voor ons de eerste "echte" vaderdag is, vieren wij het natuurlijk wel!

Ik heb zelf een cadeau voor vriend gekocht en beiden hebben we iets voor onze eigen vaders gekocht. Kosten bij elkaar; bijna € 40,- Oef, dat is toch best wel veel!

Vooral het cadeau voor vriend was best wel duur, ongeveer € 23,- Maar... het was zo leuk! En echt speciaal voor hem.

Dat is ook de reden dat wij zuinig leven. We willen ook geld overhouden om dit soort dingen te doen voor elkaar. Ik was zelf met moederdag verschrikkelijk verwend, dus vriend had het absoluut verdiend! En vanaf volgend jaar worden het vast de knutselwerkjes die ons blij gaan maken op dit soort dagen.

Later vanmiddag gaan we bij mijn ouders eten. Mijn ouders vinden vader en moederdag ook maar commercieel, maar toch heb ik iets kleins voor mijn vader gekocht, dat mag eigenlijk niet ontbreken vind ik.

Hij is de liefste, leukste en beste vader die ik mij kan wensen, dus dat mag ook weleens gezegd worden. :-)

Heb jij nog iets voor vaderdag gekocht? Of doe je er echt niet aan mee?
3 opmerkingen:

 1. Ik heb in overleg met mijn kinderen een CD voor manlief gekocht en mijn vader doet niet aan vaderdag (commercieel gedoe). Mijn schoonvader leeft niet meer, dus wij houden een relaxte vaderdag.

  Groet, WG

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn man een boek gegeven voor vaderdag dat hij graag wilde, en de kinderen hadden op school wat gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn man is niet mijn vader dus daar doen we niet aan (ook niet aan moederdag trouwens). De kinderen maakten vroeger op school iets en tegenwoordig regelen ze het zelf.

  We zijn absoluut niet blij met gekochte kadootjes. Veel fijner is het als ze een mooie kaart maken, even bellen of een uitje of "dienst" verzinnen (helpen in de moestuin bv).

  Je schrijft: Ik was zelf met moederdag verschrikkelijk verwend, dus vriend had het absoluut verdiend!
  Het klinkt een beetje als "voor wat, hoort wat", jij had iets gekregen dus moet je hem ook iets geven...

  Wij vinden het leuker om elkaar gewoon eens te verrassen als je merkt dat de ander er behoefte aan heeft. Onverwachts uit eten, naar de sauna o.i.d.

  BeantwoordenVerwijderen