zondag 2 september 2012

Doelen voor September

Bij verschillende bloggers zie ik weleens doelen voorbijkomen. Ik heb vaak mijn hoofd vol met klusjes die eigenlijk nog moeten gebeuren of dingen die ik echt wil/moet doen. Doelen stellen lijkt mij dus ook iets voor mij, al is het maar om mijzelf af en toe een virtuele schop onder mijn kont te geven :-)

Ik heb bedacht dat ik ongeveer 10 doelen per maand een goed begin vind.
Hierbij dus mijn doelen voor de maand September!

1. Afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste (heb ik voor mijn verjaardag gehad en moet ik dus nog inplannen, het duurt altijd even voordat de afspraak is gemaakt, maar als ik eenmaal in die stoel lig, is het echt genieten! Snel doen dus!)

2. Woonverzekering uitzoeken. Gisteren kregen wij een brief van de bank over onze woonverzekering, de premie gaat weer omhoog. Ik wil deze maand uitzoeken wat de verzekering precies inhoudt en wat er gedekt is. Dan ga ik natuurlijk ook gelijk even kijken of dat niet goedkoper kan.

3. 5 dingen op marktplaats zetten. Ik heb vooral nog kleine spullen en kleding die ik zou kunnen verkopen, maar... Als ik het niet op marktplaats zet, verkoop ik het natuurlijk nooit. Mooie uitdaging om met 5 dingen te beginnen.

4. Eerste budget recept plaatsen. Ik houd enorm van koken! En vind het ook leuk om dat te combineren met het besparen. Het lijkt mij dus leuk om af en toe een lekker, maar goedkoop recept te plaatsen.

5. Iets nieuws koken. Aangezien ik koken zo leuk vind, vind ik het ook leuk om af en toe nieuwe dingen uit te proberen. Nu kleine man er is, schiet dit er wel erg vaak bij in. Ik heb besloten dat dit makkelijk kan op een dag dat vriend vrij is. Nu nog even doen!

6. Nieuwe inspirerende blogs zoeken en in mijn leeslijst plaatsen. Nu ik elke dag ik consuminder leesland te vinden ben, vind ik steeds meer blogs die ik leuk vind om te volgen. Nu moeten ze dus nog een plekje krijgen in mijn leeslijst.

7. 4500 euroclix sparen. De stand is nu ongeveer 3800 Clix. Ik hoop in een maand naar 4500 te gaan. Ik spaar ze om ze eind dit jaar te laten uitbetalen om er kerstcadeaus van te kopen. Dit doe ik door de mails te klikken en mee te doen met de onderzoeken. Mocht je ook lid willen worden van Euroclix dan kan dat via de banner hier op mijn site.

8. 0,5 kg. Afvallen. Helaas zit er nog 1,5kg. Teveel aan mijn lijf sinds de zwangerschap. Ik probeer gezond te eten en veel te bewegen en zo val ik langzaam af. Van mij hoeft het niet snel te gaan, het gaat immers om nog maar 1,5kg! Deze maand dus 0,5kg. (of iets meer) eraf.

9. Meedoen met minstens 2 GTA's (geld terug acties) ik deed altijd heel ijverig mee, maar de laatste tijd is dat een beetje ingedut. Tijd dus om weer naar leuke gratis producten te zoeken!

10. Zakelijk gratis adverteren. Alhoewel ik het zakelijk steeds een beetje drukker krijg, is er altijd plaats voor nieuwe cliënten. Een tijd terug hing ik heel ijverig altijd mijn kaartjes op in de supermarkt en liep ik folders in de buurt (een goede manier om gratis te adverteren) dit wil ik dus weer gaan doen! Op naar de nieuwe cliënten!

10 mooie doelen, met mooie uitdagingen! Duimen jullie mee dat het mij gaat lukken???!
Dankjulliewel!

7 opmerkingen:

 1. Toitoitoi dit gaat je gewoon lukken!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou, ik duim ook hoor! :) succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meedoen met GTA's doe ik alleen als ze ook een beetje nuttig zijn qua product, dus iets wat we echt wel kunnen gebruiken. Maar goed twee bruikbare GTA's in een maand zou wel moeten lukken, lijkt me. Ben benieuwd wat er van je doelen terecht gaat komen :)
  Wat punt 6 betreft, inspirerend is mijn blog wellicht (nog) niet, maar zou het leuk vinden als je eens komt kijken en eventueel een berichtje achter laat :) koopjesjaagster.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verheug mij vooral op punt 4!

  WG

  BeantwoordenVerwijderen