zondag 22 juli 2012

De komende week....

Op zondag werk ik altijd onze planning bij. (De planning waar ik al eerder over schreef en waardoor wij dus geld kunnen besparen) Ook kijk ik altijd even in de agenda wat voor week het gaat worden. (Al weet ik dat natuurlijk in grote lijnen ook wel uit mijn hoofd)

Afgelopen week was het erg druk, zowel overdag als s'avonds (met mijn werk!) Het hele weekend hebben we dan ook afspraken gehad. Komende week wordt het overdag een stuk rustiger, dat is wel fijn aangezien het lekker warm wordt, dan kan ik samen met onze kleine man lekker in een badje in de tuin spelen. Hartstikke gezellig :-)

Ook qua werk is het de komende week wat rustiger. Wel hoop ik een mooie afspraak in te plannen om een grote opdrachtgever binnen te halen. Ik hoop zo erg dat dat gaat lukken! Als dit niet lukt, dan ga ik misschien toch een bijbaantje zoeken en dan wordt het dus solliciteren.

Volgend weekend staat alweer voor met sociale afspraken. Ook niet ongezellig hoor!

Maar, om even op de planning terug te komen, ik ga komende week eens zoeken naar onze tarieven voor gas en elektra, er is vast wel een maatschappij die iets goedkoper is. Wij zijn nog nooit overgestapt, niet omdat we bang zijn dat het misgaat, maar omdat het er nooit van gekomen is. Wij betalen niet erg veel, omdat we over het algemeen erg zuinig zijn, maar als het goedkoper kan, is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Zijn jullie weleens overgestapt van maatschappij? Hoe ging dat? En welke is aan te raden? Dan ga ik daar als eerste kijken ;-)

2 opmerkingen:

 1. Meer door minder22 juli 2012 om 23:26

  Ik stap al jaren over via www.gaslicht.com
  gaat prima.Als je via deze site overstapt krijg je van de energiemaatschappij een overstap bonus die wel een paar honderd euro kan bedragen.Als je zelf de vinger aan de pols houd gaat er nooit wat mis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Ik ga er deze week eens even voor zitten.

   Verwijderen