zondag 8 juli 2012

Daar gaan we weer.... € 0,35

Eigenlijk is het heel grappig, maar ik vind het echt niet om te lachen! Wij ontbijten zondags altijd met een stokbroodje, maar... ja hoor, woensdag gekocht, vanmorgen helemaal beschimmeld!

Aangezien ik terug was gegaan voor mijn brood, heb ik mijn bon bij de klantenservice achtergelaten zodat ze de aanbieding goed in de kassa konden zetten. Nu zit ik dus met beschimmeld stokbrood zonder bon. Maar.... ik ga weer terug hoor! De stokbroodjes kosten iets van € 0,35 en toch ben ik (weer) van plan de klantenservice even met een bezoekje te plezieren. :)

Toch baal ik enorm. weer terug! De afgelopen 2 maanden ben ik regelmatig teruggegaan omdat een aanbieding niet verrekend was, mijn uien aan de binnenkant beschimmeld waren, de avocado's aan de binnenkant rot waren, paprika's aan de binnenkant rot waren en nu dus weer het stokbrood. Ik denk dat ik het hoofdkantoor maar eens een mail ga sturen. Ik blijf het een prettige supermarkt vinden, maar begin wel flink te balen dat ik steeds weer terug moet! wordt vervolgd....

Ik heb afgelopen week een proefpakketje koffiemelk binnen gekregen, daar zit een code bij voor een GTA (geld terug actie) Alleen de visite gebruikt bij ons koffiemelk, dus wij kunnen wel weer even vooruit! Als iemand interesse heeft in de code.. laat een een reactie achter! de eerst krijgt hem!

Verder ben ik weer eens gaan speuren in mijn kast. Ik kwam een heel leuk zwangerschapsjurkje tegen (maat S) Met het kaartje er nog aan! Het is een echt zomerjurkje, en ik heb hem vorig jaar gekocht, omdat ik het idee had dat als je zwanger bent, je in 1 nacht een enorm buik hebt, haha... tegen de tijd dat ik hem dus aankon, was het al veel te koud! Ik zet hem binnenkort op marktplaats, maar wellicht heeft iemand hier interesse? Hij is dus gloednieuw, ik wil er een kleine bijdrage voor (denk een paar euro) en bij verzenden zijn de kosten voor de koper. Hij mag ook opgehaald worden in regio 036. Iemand interesse? Laat een reactie achter! Verdere foto's kunnen gemaild worden... hierbij alvast een voorproefje...

Fijne zondag allemaal!5 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen kijk even of hij nu ook nog past. Ik draag nu nog zwangerschapskleding van 7 jaar geleden. Ben niet zwanger en 8 kilo lichter als voor mijn zwangerschap, maar het valt niet op dat het eigenlijk positie kleding is. Zo oogt dit jurkje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben dat soort dingen de laatste tijd heel vaak bij de C1000; aardbeien die het geen dag meer houden, kaas die al beschimmeld of gewoon over datum is, enzovoorts. En als je er dan iets van zegt (vriendelijk, ik ben echt niet zo iemand die dan hard van alles gaat roepen), dan kijken ze je aan of ze water zien branden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend als je steeds terug moet met producten omdat ze niet meer goed zijn!
  Het jurkje vind ik leuk, met van die handige kreukstof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo.

  ik heb wel intresse in de code van de koffiemelk..

  groetjesjoke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joke,

   Als je mij een mail stuurt; samenbesparen@gmail.com stuur ik de code naar je door.

   Verwijderen